allStars Gaming

CS:GO
5
Castigate
0
Pierdute
0
Egaluri
5
Jucate

About The Team

Despre allStars este o organizatie de prestigiu din Romania, pornindu-si activitatea in 2012 in scena de CS 1.6 din Romania, cand a participat in divizia A in competitiile vremii. Recent, fondatorul organizatiei, Str3sU impreuna cu Shop4PC au decis sa continuie [...]

Despre

allStars este o organizatie de prestigiu din Romania, pornindu-si activitatea in 2012 in scena de CS 1.6 din Romania, cand a participat in divizia A in competitiile vremii. Recent, fondatorul organizatiei, Str3sU impreuna cu Shop4PC au decis sa continuie mostenirea allStars redeschizand aceasta organizatie si extinzand-o de la doar o singura echipa profesionista de Counter Strike, la echipa feminina, de legende si chiar de juniori in acest joc, in plus au deschis portile catre alte jocuri prin formarea de echipe profesioniste de RS6, PUBG si chiar Fifa.

Conturile asociatiei pe platformele de socializare sunt de asemenea intr-o crestere continua, momentan avand peste 20.000 de subscriberi pe YouTube si peste 14.000 de followeri pe Instagram.

Rooster

Mocean Alin

Cox

Chiriac Ersin-Stefan

Ersin

Gyorfi Gabriel

STARPLAJERS

Radut Cristian

7KICK

Oloeru Dragos

XAHEN

Donatzz