lianli alb 1

Lian Li Industrial Co., LTD, fondată în 1983, este cel mai mare și mai reputat designer și producător de carcase și accesorii de înaltă calitate pentru PC.
Cu aproape 25 de ani în industria PC-urilor, Lian Li a văzut multe tendințe care apar și dispar, dar a persistat în filozofia sa conform căreia produsele sale ar trebui să iasă în evidență față de orice altceva, că, odată cu atingerea fiecărui produs Lian Li, ar trebui să simți diferență. Chiar și în momentele în care norma din industrie era reducerea costurilor, Lian Li a persistat să fie cea mai bună alegere pentru oricine construiește un sistem PC.
Lian Li nu este doar un producător renumit de carcase pentru PC și produse conexe, cum ar fi suporturi, interfețe și kituri de montare, acționăm, de asemenea, ca furnizor de servicii OEM și ODM, care ajută la dezvoltarea de mici produse de pornire sau permite producția la scară largă de înaltă calitate. Carcase industriale și servere.

FOLOSITI CODUL ALLSTARS10 pt 10% discount la produsele XTRFY si LIAN-LI de pe shop4pc.ro https://www.shop4pc.ro/xtrfy-m-659.html

SFAFAFGGASGAAGasdafgaggasg

Famous Gourmet Șoseaua Alexandriei nr. 76, București
Te așteptăm în locația noastră pentru preparate românești și specialități turcești.

hellcase logo

Hellcase este un site foarte popular de deschidere a carcasei CSGO și Dota 2, care funcționează din 2016. Șansele dvs. de a profita prin deschiderea cazurilor pe Hellcase sunt mult mai bune decât deschiderea unui caz CSGO în joc. Sistemul lor de retragere este rapid și rareori va trebui să așteptați pentru a retrage articolul dorit.

FACETI-VA CONT pe https://hellca.se/str3su si primiti 0.7$ GRATIS FOLOSITI codul STR3SU la depunere si primiti 10% BONUS pe urmatorul link https://hellca.se/str3su