Shop4PC

Shop4PC.ro este un magazin online de calculatoare, componente si periferice. Oferim o gama variata de produse IT. Livrarea produselor se poate face prin curierat rapid sau ridicare de la sediul Shop4PC din Bucuresti

Hellcase

Hellcase este un site foarte popular de deschidere a carcasei CSGO și Dota 2, care funcționează din 2016. Șansele dvs. de a profita prin deschiderea cazurilor pe Hellcase sunt mult mai bune decât deschiderea unui caz CSGO în joc. Sistemul lor de retragere este rapid și rareori va trebui să așteptați pentru a retrage articolul dorit.

AQIRYS

AQIRYS este despre produse IT și hardware dedicate jocurilor. Soluțiile noastre sunt dezvoltate și perfecționate de o echipă pasionată cu peste 15 ani de experiență în industria IT și a jocurilor de noroc, foarte concentrată pe varietate, calitate și accesibilitate.
Cu toții suntem jucători pasionați, unii dintre noi ajungând chiar la niveluri profesioniste. În plus, cu entuziasmul pentru modificarea și overclockarea PC-ului, care a fost bine stabilită prin compania noastră-mamă în urmă cu aproximativ 13 ani (prima companie din țara noastră care a primit certificarea NVIDIA SLI).
Întreaga experiență pe care am acumulat-o din jocuri și crearea de PC-uri super high-end este acum pusă la lucru în dezvoltarea produselor AQIRYS.
Scopul nostru final este să livrăm aceste produse într-un mod cool și dinamic oamenilor care sunt pasionați sau entuziaști de jocurile pe computer și de modding, făcându-i să se simtă mai mulțumiți decât înainte.

Xtrfy

La Xtrfy, facem echipamente de gaming de nivel profesional în colaborare cu unii dintre cei mai meritați jucători din lume. Produsele noastre se bazează pe tehnologie bine dovedită și pe cea mai importantă componentă dintre toate: experiența. Le proiectăm de la zero la birourile noastre din Skåne, Suedia, și facem acest lucru de la început, în 2013.

LIAN LI

Lian Li Industrial Co., LTD, fondată în 1983, este cel mai mare și mai reputat designer și producător de carcase și accesorii de înaltă calitate pentru PC.
Cu aproape 25 de ani în industria PC-urilor, Lian Li a văzut multe tendințe care apar și dispar, dar a persistat în filozofia sa conform căreia produsele sale ar trebui să iasă în evidență față de orice altceva, că, odată cu atingerea fiecărui produs Lian Li, ar trebui să simți diferență. Chiar și în momentele în care norma din industrie era reducerea costurilor, Lian Li a persistat să fie cea mai bună alegere pentru oricine construiește un sistem PC.
Lian Li nu este doar un producător renumit de carcase pentru PC și produse conexe, cum ar fi suporturi, interfețe și kituri de montare, acționăm, de asemenea, ca furnizor de servicii OEM și ODM, care ajută la dezvoltarea de mici produse de pornire sau permite producția la scară largă de înaltă calitate. Carcase industriale și servere.

VoxByte

Voxbyte oferă GPaaS (Gaming Platform as a Service) pentru găzduirea și controlul serverelor private de jocuri în cloud pentru persoane fizice și organizații de jocuri.
Tranzacționând sub numele ESERV.co.il și Voxbyte.io, am furnizat soluții de găzduire a jocurilor de înaltă calitate în ultimii 7 ani, concentrându-ne în principal pe piețele interne din Balcani, Asia și Orientul Mijlociu.

Donatzz